Vår reise

Vi i Fenris Tools SB ønsker å vise reisen fra faget Entreprenørskap til Studentbedrift. Denne bloggen gjør akkurat det. Innleggene viser fremgang, prosessen, og alt i mellom, og gir leseren en bedre forståelse av hvordan vi i Fenris Tools SB jobber.

Close-it, et savnet verktøy.

I en lang årrekke har APK-klammen aldri hatt det komplette verktøyet. Det har med andre ord aldri vert noen tiltenkt måte å lukke disse klammerne på. Siden tidenes morgen har det vært brukt hammer og tang, scotchlok tang eller andre løsninger som er laget av den enkelte elektrikeren.

Close-it fikk sin første sketsj tegnet på et whiteboard i starten av september og i sammenheng til dette ble Fenris Tools SB stiftet. Siden den gang er det blitt laget ‘’proof of consept‘’ og prototyper er under konstruksjon (dessverre satt på pause pga. pandemien).

Close-it består et skaft og to hoder. Hodene byttes raskt og effektivt med et lite klikk for maksimal tidsbesparelse. Innslagshodet har samme funksjon som dem som eksisterer fra før. Hode nummer 2, som navnet Close-it stammer fra, har en funksjons som lukker APK-klammen med et slag. Lukkingen lager ikke riper, tar ikke lang tid og faren for å skade kabel og klamme med hammeren forsvinner.